Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Sao Paulo Necat Öney ÇOSB Habertürk Bakış programı Hababam Sınıfı ÇOSB

 10, 15 ve 20 yılını dolduran ÇOSB çalışanlarına plaket

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, düzenlenen ‘Yeni Yıl Kutlama Kokteyli’ ile hem yeni yıla merhaba dedi, hem de Bölge Müdürlüğünde 10, 15 ve 20 yılını dolduran çalışanlarına plaket ve hediye verdi.

 

Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde gerçekleştirilen kokteyle, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, birim müdürleri ve şefleriyle tüm çalışanlar katıldı.

 

Kokteylde bir konuşma yapan Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “Bölge Müdürlüğümüzce her yıl geleneksel olarak yapılan ‘Yeni Yıl Kutlama Kokteyline hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle yeni yılın sizlere, ailenize, ülkemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Bu yeni yıl etkinliği dolayısıyla bölgemizin siz değerli çalışanlarıyla bir arada bulunmaktan dolayı duyduğum memnuniyetimi ifade etmek isterim. Bugün 10, 15 ve 20 yıl çalışmalarını tamamlamış plaketlerini takdim edeceğimiz bütün arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Sizlere ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum, sevgiler sunuyorum.”

 

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nde 20 çalışma yılını dolduran Ayın Gencebay, 15 yılını dolduran Günay Aydın ve 10 yılını dolduran; Serdar Demirbağ, Kılıçarslan Çakır, Tamer Gül, Ünsal Aksan, Tarık Yıldız, Vedat Karslı, Göksel Kanaat, Hasan Kahraman, Hüseyin Sert, Ümit Gülören, Ergin Seçgin, Ceylan Cihangir Kökduman, Volkan Kılıçaslan, Özgür Uçak, Cenk Kaplan, Tuna Altan, Yüksel Birinci, Adnan Beşirik, Filiz Küçükkısa, Gökhan Ertan plaket ve hediyeleri Mehmet Özdoğan’ın elinden aldılar.

 

Hediye töreninin ardından kokteyle geçildi. Oldukça neşeli anların yaşandığı kokteyle katılan ÇOSB Müdürlüğü çalışanları da memnuniyetlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106