Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG Türkonfed

8 derslikli Henateks Ortaokulu hızla yükseliyor

Her alanda eğitime destek veren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, kendi firması adına da bir ortaokul yapıyor. ÇOSB’nin köklü kuruluşlarından Henateks Boya ve Apre San. A.Ş.’nin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Eyüp Sözdinler, Henateks adına Çerkezköy’e 8 derslikli ortaokul kazandırıyor. Protokol imza töreninin ardından, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu’nun bahçesinde yapımına başlanılan ortaokulun kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

PROTOKOL İMZALANDI

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’in sahibi olduğu Henateks Boya tarafından Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu bahçesine yapımına başlanılan, 8 derslikli ortaokulun protokolü Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından imzalandı. Protokol töreninde konuşan Vali Yıldırım, eğitime katkılarından ötürü Eyüp Sözdinler’e ve ÇOSB yönetimine teşekkür etti.

Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler; “Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Henateks Boya olarak Çerkezköy’e bir okul daha kazandıracağız. Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu bahçesine yapılacak olan Henatesk Ortaokulu, 8 derslikli ve tamamen çelik konstrüksiyon sistemi ile yapılacak. Okulun Eylül ayında tamamlanması bekleniyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106