Öne Çıkanlar Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Türkonfed TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler GİRAY DUDA Hilal Ünalmış

Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ÇOSB’ye ziyaret

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile ULM Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanacak işbirliği protokolü öncesinde Çerkezköy’e bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Heyet ÇTSO’daki ziyaretin ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni (ÇOSB) de ziyaret etti.

ÇTSO yönetimiyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette heyeti; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bekmezci ve Bülent Darcan, ÇOSB Yönetim Kurulu yedek üyeleri Saim Buyruk, Altuğ Uysal, Zübeyir Koca, Ahmet Temiroğlu ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı.

Ziyarette ÇTSO heyetinden ise şu isimler yer aldı; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, ÇTSO Meclis Başkanı ve ÇOSB Denetim Kurulu üyesi Taha Ülker, ÇTSO Meclis Üyesi ve ÇOSB Denetim Kurulu üyesi Mehmet Savaş, ÇTSO Meclis üyesi ve ÇOSB Yönetim Kurulu yedek üyesi Muharrem Yamaç.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Kamu ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Dr. Ümmühan Dericioğlu ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Üyelik İlişkileri Bölüm Müdürü Aydın Özyılmaz’dan oluşan heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler, bu tür işbirliği anlaşmalarının bölgeye katkı sağlayacağını söyledi.

Daha sonra Ülker ve Nöther, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’yla ÇTSO arasında imzalanacak işbirliği protokolüyle ilgili olarak Sözdinler’e bilgi verdi. Bu  bilgilendirmenin ardından Nöther, organize sanayi bölgelerinin önemine değinen bir konuşma yaptı. Mesleki eğitim ve ortak yapılabilecek projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişi sonrasında, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler her türlü projede işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106