Öne Çıkanlar KOSGEB BAŞKANI CEVAHİR UZKURT ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Mustafa Varank

Alman ULM Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ÇOSB’ye ziyaret
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile işbirliği protokolü imzalamak üzere Çerkezköy’e gelen Alman ULM Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu’nu da ziyaret etti. Alman Heyete, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ile ÇTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de eşlik etti.
 
Alman ve ÇTSO heyetini; ÇOSB’de, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı.
 
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin önemine değinen ULM Ticaret ve Sanayi Odası Genel Müdürü Otto Salzle, işbirliğinin hayata geçmesiyle birçok önemli projeyi de hayata geçireceklerini söyledi. Ziyarette ayrıca ULM Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Yetkinlik Merkezi Başkanı Halil Kükürt de söz alarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106