Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT Technocast Türkonfed

AMAÇ HER ALANDA DOĞRU GELİŞİM

Çocukları doğal bir ortamda, uygun materyallerle, kendine güvenen, sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişim sağlayan bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde, branş dersleriyle bu hedeflere doğru emin adımlarla eğitimler veriliyor.

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde, kodlama eğitimi başta olmak üzere, bale, jimnastik, müzik, drama ve İngilizce branş dersleri uzman öğretmenler tarafından veriliyor. Çocukların iletişim becerilerini de artırmaya yönelik bu çalışmalarla minik öğrenciler farklı eğitimler de almış oluyor.

Konuyla ilgili kreş yetkilileri şu açıklamayı yaptı: “Eğitimlerle, Kreşin minik öğrencilerinin hayal gücü ve yaratıcılıklarını geliştirmelerinin yanında, aileleriyle birlikte vakit geçirerek yapacakları sanat etkinlikleriyle ulusal ve evrensel kültür değerlerinin benimsemelerini amaçlıyoruz. Kreşimizde, Ana Sınıfı ve İlkokula Hazırlık Programı, Beceri ve Gelişim Aktiviteleri, Çocuk Eğitimi ve Bakımı Konusunda Uzman Personel, Tam Zamanlı Hemşire ve Psikolog Desteği, Web Tabanlı Öğrenci Takip Sistemi, İngilizce, Bale, Kodlama, Drama, Beden Eğitimi, Satranç ve Müzik Eğitimi verilmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106