Öne Çıkanlar Hababam Sınıfı ÇOSB ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Çerkezköy OSB ömer nart Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar

Bakan Karaismailoğlu işinsanlarıyla bir araya geldi

Bir dizi açılış ve program için Tekirdağ’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, açılışların ardından Çorlu Havalimanı’nda gerçekleşen geniş katılımlı toplantıda sanayicilerle bir araya geldi.

Toplantıya Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay ve ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İlyas Kum da katılarak bölge ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Burada bir konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu; “Tekirdağ ziyaretlerimiz kapsamında Çorlu ve Çerkezköy’de faaliyetlerini sürdüren Sanayi ve Ticaret Odası’nın değerli iş ile bir araya geldik. Memleketin yarınları için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisiyiz” şeklinde konuştu. Toplantıda işinsanları beklentilerini ve çözüm önerilerini de dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106