Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Hababam Sınıfı ÇOSB Sao Paulo ÇOSB Habertürk Bakış programı Necat Öney

 Bakan Müezzinoğlu ilaç sektörü temsilcileriyle iftarda buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde (ÇOSB) faaliyet gösteren yerli ilaç firması Koçak Farma fabrikasını ziyaret etti.

Fabrikanın üretim tesislerini gezen Bakan Müezzinoğlu, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Sektör temsilcileri ile basına kapalı toplantı gerçekleştiren Bakan Müezzinoğlu, daha sonra protokol üyeleri ve fabrika temsilcileriyle birlikte iftar yaptı.

 

“YERLİ SERMAYE HALİNE GETİRECEĞİZ”

Bakan Müezzinoğlu, üretim tesislerini gezdikten sonra konferans salonunda sektör temsileri ile bir araya gelerek, ilaç sektöründeki sıkıntılarını dinleyerek not aldı. İlaç sektörünün kendileri için önemli ve değerli olduğunu kaydeden Müezzinoğlu” Türkiye’nin gelecek vizyonunda çok önemli yeri olan ilaç sektöründeki çalışanlarımızla iftar yapmak istedik. İki üç yıldır insülin konusunda sektör temsilerini üzdük fakat bir taraftan da sahip çıktık. İnsülini yerli sermaye haline getireceğiz” dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Bir saate yakın sektör temsileri ile toplantı gerçekleştiren Bakan Müezzinoğlu daha sonra fabrika çalışanları ve protokol üyeleri ile birlikte iftar yaptı. Programa; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Dt. Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Koçak Farma İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak, Koçak Farma Ceo’su Hakan Koçak, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB’de faaliyet gösteren ilaç firması yöneticileri ve işçiler katıldı.

 

İftar programında ayrıca Bakan Müezzinoğlu, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ile bölge hakkında sohbet etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106