Öne Çıkanlar Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Türkonfed TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler KPMG şirket ortağı Emrah Akın GİRAY DUDA

 Bir Tatlı Huzur ÇOSB’de sahnelendi…

Seyyah Oyuncuları Grubu tarafından sahnelenen Bir Tatlı Huzur (Yüzünde Yüzleşme) adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonu’nda sahnelendi. Katılımın oldukça yoğun olduğu tiyatro oyununun sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.


Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün organizasyonuyla sahnelenen tiyatroya, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra çok sayıda sanayiciyle firma temsilcileri Çerkezköy ve Kapaklı’dan vatandaşlar katıldı.


Bir perde halinde sahnelenen oyunun konusu ise şöyle: “Haldun Taner hayranı iki oyuncu; onun yaşamı, sanatı, düşünceleri, huzur verici kişiliği ve genç eşiyle yaşadığı aşk üzerine sohbet ederken araya giren karanlık bir tip zehir saçar. Üçlü arasında geçen çetin tartışmalar ülkemizin gerçeklerine de şaşırtıcı bir ışık tutar.”


İlgiyle izlenen oyunun ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından oyunculara çiçek verildi. Refik Erduran tarafından yazılan tiyatro oyununda Haldun Taner’in oyunlarından ve şarkılardan da örnekler sergilendi. Yönetmenliğini Zafer Kayaokay’ın yaptığı oyunda rol alan oyuncular ise şöyle: Sinan Koşan, Tunay Çelik, Çağla Altun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106