Öne Çıkanlar ÇOSB Habertürk Bakış programı ÇOSB Girişimcilik Paneli Çerkezköy OSB Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Çerkezköy OSB’de Dijital Dönüşüm Mini MBA Eğitimleri Başladı…

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) firmalarda dijital dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla üç haftalık olacak şekilde planlanan MBA Eğitimlerine başlandı.

7-8 Mart, 14-15 Mart ve 21-22 Mart günlerinde yapılacak üç haftalık çalışmanın ilk gününde “Endüstri 4.0 Teknolojileri–İş Modelleri” ve “Yapay Zeka”, ikinci gününde ise “Bulut Bilişim Sistemleri” ve “Robotik Süreç Otomasyonu” konularına yer verildi. Dijital Dönüşüm Mini MBA Eğitim Programında önümüzdeki günlerde “Eklemeli Üretim, Büyük Veri, Dijital İnovasyon, Siber Güvenlik, Artırılmış ve Sanal Gerçeklik, Nesnelerin İnterneti, Dijital Pazarlama ve Marka Yönetimi” konu başlıklarında eğitimlerin olacağı belirtildi.

EĞİTİMLER VİDEO KONFERANSLA DEVAM ETTİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) firmalarda dijital dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla üç haftalık olacak şekilde planlanan MBA Eğitimleri, COVID-19 salgını nedeniyle ilk hafta yapılan eğitimlerin ardından ertelenmişti. Ertelemenin ardından eğitimler video konferans yöntemiyle tekrar yapılmaya başlandı.

Gün boyu süren eğitimlerde, Eğitmen Uğur Yurttaş tarafından ‘Eklemeli Üretim’ eğitimi Eğitmen Ergi Şener tarafından da ‘Dijital İnovasyon, İş Modellerinin Dijitalleşmesi’ eğitimleri verildi. ÇOSB tarafından yapılan açıklamada, Dijital Dönüşüm Mini MBA Eğitimlerinin bu yöntemle tamamlandığı belirtildi. Eğitime katılan farklı sektörlerden oluşan katılımcılar bu denli kapsamlı bir eğitime katılmış olmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106