Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk

Çerkezköy OSB’de Endüstri 4.0 Laboratuvarı kuruluyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Endüstri 4.0 Laboratuvarı kurulması için çalışmalara başlandı.

Sanayi devriminin 4. jenerasyonu olarak nitelendirilen Endüstri 4.0 konusunda sanayinin ihtiyaç duyduğu insan kaynağının yetiştirilmesine, gerekli altyapı ve eğitmen kadrosunun oluşturulmasına yönelik olarak hazırlanan proje için ön çalışmalar yapılarak Trakya Kalkınma Ajansı’na başvuruda bulunuldu.

Bu çerçevede Trakya Kalkınma Ajansı’nın da desteği alınarak, gerek Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve gerekse Trakya Bölgesinde bulunan organize sanayi bölgelerine katkı sağlayacak Endüstri 4.0 Eğitim ve Danışmanlık Merkezi için öncelikle fizibilite çalışmalarının yapılarak, ardından proje uygulamalarına başlanılması planlandı. Konu ile ilgili ÇOSB ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında sözleşme imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106