Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Hababam Sınıfı ÇOSB ÇOSB Habertürk Bakış programı

 Çerkezköy’ün yıldızlarına ÇOSB’de ödül dağıtıldı

Türkiye ve dünyada düzenlenen çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren ve Çerkezköy'ün gururu olan öğrencilere, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonu’nda düzenlenen 'Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor' programında madalyaları takdim edildi.


Bu yıl ikincisi düzenlenen 'Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor' programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile çok sayıda öğrenci velisi, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan yaptı. Programda bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da, "İlçemiz nasıl ki sanayi alanında adından söz ettiriyorsa, eğitimde de marka kent olabilmek için seferberlik başlattık” dedi. Kubilay, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencileri de kutladı. Program, daha sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin sergiledikleri performanslarla devam etti. Ödül töreninde protokol üyeleri tarafından ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106