Öne Çıkanlar TEKİRDAĞ İSTİHDAM FUARI 2018 Türkonfed Çerkezköy OSB KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Çevre Şenliği etkinliği yapıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ve Kapaklı Sanayiciler İlkokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen Çevre Şenliği ve yıl sonu etkinliği kapsamında öğrenciler gönüllerince eğlendi. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği etkinlikte, halkoyunları gösterileri de büyük beğeni topladı.


Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Koray Dinsel, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Saim Buyruk, Dr. Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın akabinde başlayan programda Eko-Okullar programında yeşil bayrak kazanan Sanayiciler İlkokulu tarafından kendileri ile çevre duyarlılığını paylaşan Hema Endüstri, Arçelik, Deva Holding, Dinarsu, Yünsa, Sareks ve Setaş firmalarına plaket takdim edildi. Firmaların yetkililerine plaketleri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından takdim edildi.


Şenlikte ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Yönetim Sistem Müdürü Servinaz Kuru tarafından da, ÇOSB’nin çevre ile ilgili yaptığı çalışmalar anlatıldı.

Programın devamında Sanayiciler İlkokulu tarafından yıl içerisinde düzenlenen ‘Kitapların Diyarı’ adlı kitap okuma projesinde derece elden eden öğrencilere protokol mensupları tarafından hediyeleri verildi. Hediyelerin takdiminin ardından öğrenciler tarafından bir yıl boyunca hazırlanmış halkoyunları gösterileri sahnelendi. Modern dans gösterilerinden, halkoyunlarına kadar çeşitli oyunlarla gönüllerince eğlenen öğrenciler velilerine de aynı heyecanı ve coşkuyu yaşattı.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106