Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Peryön Trakya İnsan Yönetim Kongresi Hababam Sınıfı ÇOSB

CHP ve İyi Parti’den ÇOSB’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Belediye Meclis üyeleriyle ile il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan CHP heyeti, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Ziyarette CHP heyetini, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı.

Son ekonomik gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette ayrıca CHP tarafından ekonomik gelişmelerle ilgili hazırlanan 13 maddelik çözüm önerileri sunuldu, üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. CHP heyeti toplantı sonrası Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni de ziyaret etti.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni (ÇOSB) ziyaret etti. İYİ Parti heyetini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Ziyarette bölgenin sanayisi ve ekonomisi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106