Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

CHP’den ÇOSB yönetimine hayırlı olsun ziyareti

CHP heyeti, yeni göreve gelen ÇOSB yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı. Ziyareti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve CHP’li Meclis üyelerinden oluşan bir heyet gerçekleştirdi.

CHP heyetini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Toplantıya ÇOSB Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantıda Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Türkiye’nin alt yapısı en gelişmiş OSB’lerinin başında Çerkezköy OSB’nin geldiğini ifade etti ve ÇOSB’deki yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ifade etti. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, CHP heyetine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106