Öne Çıkanlar Türkonfed TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler Hilal Ünalmış KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT

ÇOSB 2. Kısım TIR Parkı büyük ilgi görüyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) 8. Caddede bulunan 2. Kısım TIR parkı büyük ilgi görüyor. ÇOSB TIR parkı modern yapısı ve hizmet alanlarıyla göz dolduruyor. 115 TIR ve 29 servis araçlı parkıyla 7 gün 24 saat hizmet veren TIR parkının aynı zamanda, hareketli ve sabit kameralarla da güvenliği sağlanıyor. Sürücülerin her türlü konforunun düşünülerek yapıldığı TIR parkı, araç sürücüleri ve sanayiciler tarafından büyük beğeni alıyor.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından, bölge içerisindeki karayollarında trafiğin azaltılması, hatalı parkların önlenmesi, işletmeler içerisindeki lojistik ofislerin merkezi bir yerde olması ve koordinenin kolaylaştırılması, ağır araç sürücülerinin daha nezih ve sistematik bir komplekste hizmet alabilmesi maksadıyla yapılan ÇOSB 2.Kısım TIR Parkı’na ilgi ise her geçen gün artıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106