Öne Çıkanlar Çerkezköy OSB AB ÇOSB Habertürk Bakış programı ÇOSB İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU

ÇOSB 2. Kısım TIR Parkı faaliyete geçiyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) sınırları içerisinde gerek yurtiçinden ve gerekse yurtdışından gelen tırların kontrollü ve düzenli parklarını yapmak için daha önceden yapılan tır parkı alanlarındaki yenileme ve modernizasyon çalışmaları tamamlanmak üzere.
 

Çalışmalar kapsamında, ÇOSB 8. Caddede bulunan tır parkı baştan sona yenilendi. Hizmet ve Güvenlik Binası’nın bulunduğu Tır parkı, 115 tır ve 20 servis araçlı parkıyla hizmet verecek.

7 gün 24 saat yüksek çözünürlüklü kameralarla güvenliği sağlanan ve sürücülerin her türlü konforu düşünülerek yapılan Tır Parkı, araç sürücüleri ve sanayiciler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

TIR PARKINDA NELER VAR?
 

ÇOSB Bölge Müdürlüğü içerisindeki karayollarında trafiğin azaltılması, hatalı parkların önlenmesi, işletmeler içerisindeki lojistik ofislerin merkezi bir yerde olması ve koordinenin kolaylaştırılması, ağır araç sürücülerinin daha nezih ve sistematik bir komplekste hizmet alabilmesi maksadıyla yapılan ÇOSB 2.Kısım Tır Parkı’nda şunlar bulunuyor: Kantar (60 Tonluk), restoran kısmı, kafeterya kısmı, lojistik ofisler, bay/bayan WC’ler, mescit, duşlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106