Öne Çıkanlar CEVAHİR UZKURT KPMG Türkonfed ÇOSB 3 BİN FİDAN DİKTİ Ece Kamar

ÇOSB 2018-2022 Stratejik Planı hazırlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından 2018-2022 yıllarını kapsayacak şekilde ÇOSB-Stratejik Planı hazırlandı.

4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Kanunu çerçevesinde hareket eden OSB’ler için stratejik plan hazırlama zorunluluğu bulunmamasına rağmen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi açısından, kurumsallaşmanın bir gereği olarak stratejik planın hazırlandığı ifade edildi. Bölgesel ihtiyaçların doğru tespit edilerek hazırlanan stratejik plan 2022 yılında güncellenecek. ÇOSB’nin örnek ve öncü kimliğini pekiştiren 50 sayfalık Stratejik Planın ilk bölümlerinde ÇOSB’nin tanıtımı, iç-dış çevre analizi, paydaşlar, SWOT analizi, misyon ve vizyon ifadelerinin yanında, ÇOSB’nin Dijitalleşme Vizyonu belirtilerek, stratejik amaç ve hedefler ortaya konuldu.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin stratejik amaç ve hedefleri açısından; Kurumsal Açıdan Gelişimin Sağlanması, İnovasyon Kültürünün Gelişmesi ve Dijital Dönüşümün Sağlanması, Çevrenin Korunması ve Gelecek İhtiyaçlara Göre Çalışmaların Yapılması, Bölgedeki İnsan Kaynağının Geliştirilmesi başlıklarında toplam 4 stratejik hedef ve 106 faaliyetin gerçekleştirilmesi planlandı.

Yapılan bu stratejik planlama çalışmasının ülkemizin en gelişmiş organize sanayi bölgelerinden biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmesini hızlandıracağı, bölge sanayicilerine daha hızlı ve etkin hizmet sağlayacağı belirtilerek; dijitalleşme yönünde ÇOSB’nin vizyonunu net olarak ortaya koyması yönünde çok önemli olduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106