Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Sao Paulo Necat Öney ÇOSB Habertürk Bakış programı Hababam Sınıfı ÇOSB

ÇOSB 32 derslikli ortaokulun inşaatına başladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) eğitime katkıları devam ediyor. Bünyesinde yaptığı Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanı sıra bölgenin eğitimine pek çok katkı sağlayan ÇOSB bu çerçevede, Çerkezköy’e 32 derslikli bir ortaokul yapıyor.

ÇOSB’nin yapacağı ortaokul yapımı için Tekirdağ Valiliği’nde geçtiğimiz aylarda protokol imzalanmıştı. Çerkezköy’ün tekli eğitime geçişi için de önemli bir yatırım olan okulun yapım protokolü; Tekirdağ Valiliğinde Vali Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan'ın katılımıyla imzalanmıştı.

32 derslikli Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu’nun inşaatına başlandı. Hafriyat çalışmalarının sürdürdüğü okulun tamamlanmasıyla birlikte, Bağlık Mahallesindeki Mevlana İlkokulu’nda tekli öğretime geçilecek. Okulun 1 yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Çerkezköy OSB tarafından yaptırılan 32 derslikli, 117 kişilik konferans salonu olan ortaokul inşaatına yüklenici firma tarafından başlandı. İlçemizin en vizyoner projelerinden birisi olan okulumuz tamamlandıktan sonra Mevlana İlkokulu/Ortaokulu tekli eğitime geçecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106