Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

 ÇOSB ‘9. Gülen Yüzler Pikniği’nde engelliler eğlenceli anlar yaşandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde geleneksel olarak düzenlenen ‘9. Gülen Yüzler Pikniği’ oldukça neşeli geçti. Çerkezköy ve Kapaklı’daki engelliler ve ailelerine yönelik düzenlenen piknikte engelliler gönüllerince eğlenirken, Bölgede faaliyet gösteren sanayiciler tarafından gönderilen hediyeler ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından davetlilere dağıtıldı.

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Tesisleri’nin içindeki Parıltım Restaurant bahçesinde düzenlenen pikniğe ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek üyesi Saim Buyruk, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve çok sayıda engelli vatandaş ile aileleri katıldı.

 

Etkinlikte Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de engelliler ve aileleriyle ilgilenerek güzel vakit geçirmelerini sağladılar.

 

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan programda yaptıkları konuşmalarda Çerkezköy OSB yönetimine Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenledikleri ‘Gülen Yüzler Piknik’ şöleni için teşekkür ettiler. Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de programda yaptığı konuşmada, “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bu etkinliğimize katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Geçen yıl Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine bir araç almıştık. Bu yıl da Kapaklı Şubesine bir araç alacağız” dedi. Sözdinler’in bu müjdesi davetliler tarafından büyük alkış aldı.

 

Yapılan konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları engelliler ile birlikte oynadılar. Programda animasyon ekiplerinin gösterileri yanında tahta bacak, çuvallı koşu vb. renkli yarışmalar da yapıldı. Daha sonra engelliler ve aileleri canlı müzik ve çeşitli etkinlikler eşliğinde gönüllerince eğlenerek kendilerine unutulmaz bir gün yaşatan ÇOSB yönetimine teşekkür ettiler. Program, etkinlik için özel olarak hazırlatılan uçurtmaların uçurulması ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106