Öne Çıkanlar KPMG ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar Uğurteks Cem Sezgin

ÇOSB, bağımlılıkla mücadele eğitimlerine ev sahipliği yaptı

Çerkezköy Kaymakamlığı, Kapaklı Kaymakamlığı ve Yeşilay Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliğiyle ‘Türkiye Bağımlılıkla Mücadele’ projesi kapsamında düzenlenen programda madde bağımlılığına dikkat çekildi. ÇOSB Konferans Salonunda iki farklı saatte yapılan programın ilkinde Kapaklı, ikincisinde Çerkezköy kamu kurum ve kuruluşları temsilcileriyle, öğrencilere bağımlılıkla mücadele anlatıldı.

Programlara, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Yeşilay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar’ın yanı sıra ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada açılış konuşmaları yapan, protokol üyeleri bağımlılıkla mücadelenin önemine dikkat çektiler. Konuşmaların ardından Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar, hazırladıkları bir sunumu davetlilere izletti. Çelikayar’ın konuşmasının ardından, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Formatörleri İdris Gündüzalp ve Mehmet Metin tarafından sunumlar yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106