Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu CEVAHİR UZKURT GİRAY DUDA Çerkezköy OSB

ÇOSB Bölge Müdür Yardımcısı Fuat Özçelik emekliliğe ayrıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü Teknik Bölge Müdür Yardımcısı Fuat Özçelik emekliliğe ayrıldı. 15 yıldır Bölge Müdürlüğünde birçok başarılı çalışmada imzası bulunan Özçelik’in emekliliğe ayrılması duygulu anlar yaşattı.

ÇOSB Bölge Müdürlüğünden emekliliğe ayrılan Fuat Özçelik için bir veda toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Özçelik’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

Oldukça geniş bir katılımın olduğu veda toplantısında konuşan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan şunları söyledi: “Bölge Müdürlüğümüzün yaptığı birçok başarılı çalışmanın altında Fuat beyin imzası vardır. Kendisi Bölgemize çok değer kattı. Bizim her zaman onun bilgi ve tecrübesine ihtiyacımız var. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.”

► ÖZÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda ayrıca söz alan ÇOSB Bölge Müdürlüğü çalışanları da Fuat Özçelik’e teşekkür ederek, birlikte çok güzel günler geçirdiklerini belirttiler. Konuşmalar esnasında duygulu anlar yaşayan Fuat Özçelik de tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Böyle bir işyerinde çalıştığım ve sizlerle tanıştığım için ve ayrıca güzel anılar biriktirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106