Öne Çıkanlar Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG

 ÇOSB Bölge Müdürlüğü 623 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan erzakı dağıttı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından (ÇOSB) yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleştirildi. Bünyesindeki sanayicilere hizmet etmenin yanı sıra bölgesindeki vatandaşlara da yardım eden ÇOSB Bölge Müdürlüğü, sosyal sorumluluk kapsamında bu yıl ihtiyaç sahibi ailelere ramazan erzakı dağıttı.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan 623 erzak poşeti ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Çerkezköy ve Kapaklı Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’ndan alınan listelere göre belirlenen isimlere verilen erzakı alan vatandaşlar da ÇOSB’ye teşekkür etti.


Konu ile ilgili ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nden şu açıklama yapıldı: “Bölgemiz tarafından farklı sosyal, kültürel ve sosyal verimlilik projelerinin gerçekleştirildiği bilinmektedir. Bu kapsamda 2016 Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan iftar yemeğimizin, değişik sanayi işletmelerimizden yetkililerin önerileri de dikkate alınarak, sosyal sorumluluk projesi haline dönüştürülmesi ve bölgemiz açısından anlamlı bir çalışma yapılması öngörülmüştür. Bu çalışmada iftar yemeği için bölgemiz tarafından ayrılan parasal kaynakla erzak alımı yapılarak, yakın yerlerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda toplumsal dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma bilincinin canlı tutulması da sağlanmıştır.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106