Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

ÇOSB Bölge Müdürlüğü kışa hazır

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, bünyesindeki tüm araç ve ekipmanı yoğun kış şartlarına göre hazırladı. Araçların tüm bakımlarının yapılmasının yanı sıra, yoğun kar yağışı ve buzlanmalarda kullanılmak, yollara serpilmek üzere tuz alındı. Greyder, kepçe, Unimog tuz serpme ve kar küreme aracı, önlerinde kar küreme bıçağı olan traktörleri ve ekipmanlarını kış şartlarına göre hazırlayan ÇOSB Müdürlüğü, yoğun kar yağması halinde ÇOSB’nin içerisindeki yolların kapanmaması ve sanayicinin mağdur edilmemesi için ekipleri 24 saat göreve hazır bulunduruyor. ÇOSB’nin her yönüyle kışa hazır olduğunu belirten ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, “İnşallah bu kış, kar yağar sularımız bollaşır, bizler sorun yaşamayız, sanayicimize kış şartlarını hissettirmeyiz. En büyük dileğimiz, çabamız bu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106