Öne Çıkanlar Hilal Ünalmış KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler KOSGEB BAŞKANI

ÇOSB bünyesinde ‘Dijital Dönüşüm Atölyesi’ kuruldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü bünyesinde çalışanlardan oluşan “Dijital Dönüşüm Atölyesi” kuruldu.


Çalışanlardan gönüllü olarak kurulan bu atölye faaliyetlerine katılanlar ayda bir kez mesai saatlerinin bitiminde bir araya gelecekler. Gönüllülük temelinde oluşturulan atölyenin ÇOSB’nin dijitalleşme vizyonuna katkı sağlaması amaçlanıyor.


Atölye çalışmaları, katılımın zorunlu olmadığı ve düşünce paylaşımına açık serbest bir faaliyet olarak hayata geçiriliyor. ÇOSB bünyesindeki farklı birimlerden ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan ‘Dijital Dönüşüm Atölyesi’nde görüşülen konular tutanakla takip edilerek yapılan çalışmaların ciddiyetle izlenmesi de hedefleniyor.


ÇOSB’nin gerek kurumsal gelişimine katkı sağlamak ve gerekse bölgedeki katılımcı firmalara daha hızlı ve etkin hizmetlerin geliştirilmesine fayda sağlayacak görüş ve önerilerin değerlendirildiği ‘Dijital Dönüşüm Atölyesi’ çalışmalarının OSB’ler içinde örnek bir çalışma olarak dikkat çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106