Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KOSGEB BAŞKANI GİRAY DUDA Türkonfed ÇOSB Habertürk Bakış programı

ÇOSB, COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi incelemesini başarıyla gerçekleştirdi

Geçtiğimiz yıl pandemi sürecinin başından itibaren, hem çalışanları, hem de hizmet verdiği sanayicileri için her türlü tedbiri alan ÇOSB Bölge Müdürlüğü, alınan önlemlerin tescillenmesi için Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) başvuru yapmış ve TSE uzmanları tarafından yapılan denetim sonrası, Haziran ayında ‘TSE COVID-19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİ’ni alan ilk OSB olmuştu. Belge alma sürecinde ÇOSB Bölge Müdürlüğünün hizmet verdiği tüm lokasyonlar değerlendirilerek belge verilmişti.

Çalışmalarını aynı titizlikle sürdüren ÇOSB Bölge Müdürlüğü, bir yılın ardından TSE yetkilileri tarafından yapılan denetimlerden de başarıyla geçti ve ‘TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ’ni yenilemeye hak kazandı. ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün pandemi sürecinde yaptığı çalışmalar başta sanayiciler olmak üzere tüm kesimler tarafından takdirle karşılandı.

TSE uzmanları tarafından ÇOSB Müdürlüğü bünyesinde İdari Bina, ÇOSB İtfaiyesi, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile ÇOSB Arıtma Tesisi birimlerinde yapılan denetimlerde; kurumun giriş-çıkış noktaları, mutfak, yemekhane, ofisler, toplantı salonları, asansörler, seyahat kuralları, personel servisleri, tuvaletler ve lavabolar vb. açısından gerekli risk değerlendirmelerinin yapılıp yapılmadığı, enfeksiyon önleme açısından gerekli önlemlerin ve kontrol eylem planlarının hazırlanıp hazırlanmadığı ve alınan tedbirlere uyulup uyulmadığı tetkik edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106