Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk

ÇOSB'de ikinci 112 Acil Servis İstasyonu açıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) 112 Acil Servis İstasyonu ikiye çıkarıldı. ÇOSB ile Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol sonrasında ikinci 112 İstasyonu da hizmete başladı. 7 gün 24 saat Ambulans hizmetinin olduğu ÇOSB’de, Acil Servis Hizmet İstasyonunun 2’ye çıkartılması memnuniyetle karşılandı.

ÇOSB yönetim kampüsü içerisindeki Ticaret Bloklarında bir alanı 112’ye tahsis eden ÇOSB Yönetimine teşekkür eden sanayiciler; “ÇOSB yönetimine gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederiz. ÇOSB Yönetimi çevresi için önemli hizmetlere aracılık ediyor” dediler.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ÇOSB Yöneticileri de şunları söyledi: “Biz ÇOSB’nin yalnızca bir organize sanayi bölgesi olmadığını söylüyoruz. Kamusal hizmetler başta olmak üzere üzerimize düşen her alanda sosyal sorumluluk bilinci içinde hareket ediyoruz. 112 Acil Servis sağlık hizmeti, insanlar için hayati öneme sahiptir. 112 ambulans çağrı sisteminin en önemli performans göstergesi olaya ulaşım süresidir. Bu süre doğal olarak 112 istasyonlarının konumu ile sıkı bir ilişki içerisindedir. Olaya ulaşıldığında yeterli sağlık hizmetinin verildiği varsayıldığında, ne kadar kısa müdahale süresi o kadar kaliteli hizmet sonucuna ulaşabiliriz. 80 bine yakın çalışanımızın bulunduğu OSB'mizde yaşanabilecek olası, insan yaşamını tehdit eden sağlık sorunu, iş ve trafik kazaları, yangınlar, depremler gibi birçok acil duruma karşı önlemlerimizi sürekli olarak almış oluyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106