Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KOSGEB BAŞKANI Türkonfed GİRAY DUDA CEVAHİR UZKURT

ÇOSB-Endüstri 4.0 Laboratuvarını 15 farklı OSB yöneticisi inceledi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından sürdürülmekte olan Sanayide Dijital Dönüşüm Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Projesi kapsamında proje iştirakçisi OSB’lerden Endüstri 4.0 Laboratuvarına ziyaretler sürüyor.

ÇOSB yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, 2018 yılından beri devam eden projenin son aşamasında Trakya Bölgesinde bulunan 15 farklı OSB’den ÇOSB’nin Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğiyle sürdürdüğü proje çerçevesinde oluşturulan Endüstri 4.0 Laboratuvarına gelen ziyaretçilere bilgilendirme çalışmaları yapıldığı belirtildi.

15 farklı OSB’den 9 Şubat 2022 tarihinden itibaren gelen firma yetkililerinin ziyaretleri kapsamında, ÇOSB ilgilileri tarafından Endüstri 4.0 teknolojisi ve uygulamaları hakkında bilgilendirme yaptıkları ifade edildi. Bu ziyaretlerin Mart ayının ortasına kadar süreceğini belirten ÇOSB yetkilileri, ülkemizde tüm sanayi bölgeleri açısından örnek bir uygulamanın aktarılıyor olmasından memnuniyet duyduklarını ayrıca belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106