Öne Çıkanlar Hilal Ünalmış KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler KOSGEB BAŞKANI

ÇOSB futbol ve tenis turnuvalarının kupa ve ödül töreni gerçekleşti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvalarının başarılı takımları ve sporcuları için ÇOSB Sosyal Tesisleri Parıltım Restaurant’ta Kupa ve Ödül Töreni düzenlendi. Ödül törenine; ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

TAKIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kupa ve Ödül töreninde bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, şunları söyledi: “Çok kıymetli firma temsilcileri, bölge çalışanları, turnuva katılımcıları ve değerli basın mensupları; Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak, bölgemizde birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirdiğimiz Futbol ve Tenis Turnuvası ödül törenimize hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Bölgemizde sosyal sorumluluk anlayışıyla düzenlenen bu etkinliğimize katkılarından dolayı başta firma yetkilileri ve tüm katılımcılarımız olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Futbol ve Tenis Turnuvası kapsamında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen komite üyelerimize ve hakemimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın siz değerli katılımcılarımızın ilgi ve desteğiyle gelecek yıllarda da sürmesi temennisiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum.”

ÖDÜL TÖRENİ

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay’ın elinden aldı. Tenis Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı. Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi. Komite Üyeleri ve Hakeme de hediyelerini ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleri tarafından verildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

FUTBOLDA DERECEYE GİRENLER

Futbol Turnuvasında birinci Hattat Traktör, ikinci Vem İlaç üçüncü Hema Endüstri oldu.

Turnuvada 45 golle Gol Kralı Hattat Traktör takımından Şefik Karadeniz oldu. Turnuvanın En Centilmen Takımı Teleset oldu. Yılın Kalecisi ise Hattat Traktör Takımından kaleci Erkan Patan oldu.

TENİSTE DERECEYE GİRENLER

Tenis Turnuvasında da Yeni Başlayan Erkekler Kategorisinde Mehmet Ay birinci, Özhan İnci ikinci oldu.

İleri Seviye Erkekler Kategorisinde de Emircan Göndoğan birinci, Göktuğ Seyhan ikinci oldu.

Bayanlar Kategorisinde Perihan Alp birinci, Nevin Baykal ikinci oldu.

Karışık Çiftler Kategorisinde Göktuğ Seyhan-Helina Graystone birinci, Adem-İsmigül Hiçyılmaz çifti ikinci oldu.

Çift Erkekler Kategorisinde Göktuğ Seyhan-Oğuzhan Deme birinci, Adem Hiçyılmaz ve Tayfun Uz ikinci oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106