Öne Çıkanlar Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Türkonfed TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler GİRAY DUDA Hilal Ünalmış

ÇOSB Futbol ve Tenis Turnuvasında ödüller dağıtıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgede birlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvalarının başarılı takımları ve sporcuları için kupa ve ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

Kupa ve ödül töreninde bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, turnuvalara katılan firmalara, firma temsilcilerine ve sporculara teşekkür etti. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda dereceye girenlere kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler verdi. Tenis Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı.

Törende ayrıca Turnuva Komite Üyelerine ve Futbol Turnuvası hakemine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi. Ödül ve kupa töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

► TURNUVALARA KATILANLAR

Heyecanlı ve çekişmeli anların yaşandığı ÇOSB Futbol Turnuvası’nın bu yıl 14’üncüsü, Tenis Turnuvası’nın ise 13’üncüsü düzenlendi. Futbol Turnuvası’na 21 takım katıldı.

Turnuvaya katılan firmaların isimleri şöyleydi: “Hattat Traktör, Vem İlaç, Hema Endüstri, Pharmactive, GF+Hakan Plastik, Hyosung, Act Metal, Pehlivanoğlu, Akbaş Tekstil, Akplas, Coko-Werk, 3M, İstanbul Boya, Bross, Vira Kimya, Deva-2, Uğurteks, Bony, Koçak Farma, Teverpan, Deva-ÇK-1” Tenis Turnuvası’na da ilgi oldukça yoğun oldu.

5 ayrı kategori halinde yapılan Tenis Turnuvası’nın da kategori isimleri ve katılım sayıları şöyleydi:

Bayanlar Kategorisi-14 kişi, Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi-22 kişi, İleri Seviye Erkekler Kategorisi- 21 kişi, Karışık Çiftler Kategorisi- 14 çift, Çift Erkekler Kategorisi-10 çift.

► ŞAMPİYON HATTAT TRAKTÖR

Futbol Turnuvasında oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen grup maçlarından sonra finalde de oldukça çekişmeli bir karşılaşma yaşandı. Finalde Hattat Traktör ile Hyosung karşılaştı. Hyosung’u 6-1 yenen Hattat Traktör, 14. ÇOSB Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvada Hema Endüstri üçüncü oldu. 70 golle Hattat Traktör takımından Özay Özbek gol kralı tacını taktı. Turnuvanın En Centilmen Takımı Vira Kimya, Yılın Kalecisi ise Hema Endüstri Takımından kaleci Uğur Akyıldız oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106