Öne Çıkanlar Türkonfed Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Hilal Ünalmış TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler GİRAY DUDA

ÇOSB hizmet yatırımları kesintisiz sürüyor

Türkiye’nin en köklü organize sanayi bölgelerinden biri olmasının yanı sıra, Trakya’nın da öncü ve örnek organize sanayi bölgesi olan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) çalışmalarıyla da göz dolduruyor.

ÇOSB, kendi sınırları içerisinde ihtiyaca göre beliren yeni yolların inşaatını sürdürüyor. Sanayicinin ihtiyaçlarına göre hareket edip onların rahat bir ortamda üretim yapmalarını sağlayan ÇOSB, bölge sınırları içerisinde ayrı noktalarda başlattığı yol yapım çalışmalarını tamamladı. Modern ve kaliteli alt yapısını bu yeni yatırımlarla güçlendiren ÇOSB’nin özverili çalışmaları takdir topluyor. Yapılan en son çalışmalarla birlikte, yaklaşık 3 kilometrelik beton yol üzerine 3 bin tonun üzerinde asfalt serimi işi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106