Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi CEVAHİR UZKURT ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

ÇOSB iki kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yaptı

Çerkezköy OSB geçen ay iki kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yaptı. İlk etkinlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter ve Bando Takımı Çerkezköylü müzikseverlere müzik resitali sundu. Batı Müziği ile Mehter müziğini başarılı bir sunumla sahneleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter ve Bando Takımı konserin sonunda ayakta alkışlandı. Konseri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili M.Gürdal Adal, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, siyasiler ile çok sayıda müziksever izledi.  Konser sonunda Bando Şefi Tarkan Songül ve Mehterbaşı Hasan Çinka'ya hediye takdiminde bulunuldu. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter ve Bando Takımı’na teşekkür ederek "Çerkezköy bununla tatmin olmaz. Bundan sonra sizleri yine burada görmek isteriz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

‘PARA’ 474 KİŞİLİK SALONU DOLDURDU



ÇOSB Konferans salonunda geçen ay yapılan ikinci etkinlikte İBB Şehir Tiyatroları ekibi “Para” isimli oyunu sahneledi. Oyun OSB’deki fabrikalarda çalışanlarla Kapaklı ve Çerkezköy’de oturan vatandaşlar tarafından izlendi. 474 kişilik Konferans Salonu’nun tüm koltukları doldu. İki perdelik “Para” oyunu izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi. Oyunu Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan ve İBB Şehir Tiyatroları Müdürü Şevket Demirkaya da izledi. Ünlü şair Necip Fazıl Kısakürek’e ait olan oyunun yönetmenliğini Engin Gurmen yaptı. Aynı zamanda oyunda da rol alan Gurmen’e oyun sonrasında ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal ADAL, günün anısına, bölge adına bir çini tabak hediye etti.

Yaklaşık 2 saat süren oyunda Aziz Sarvan, Cem Uras, Doğan Altınel, Alev Oraloğlu, Deniz Yeşil Mavi, Ali Mert Yavuzcan, Seza Güneş, Engin Gurmen, Nurdan Gür, Aslı Aybars, Oğuzboy Vedat Şahin ve Zeki Yıldırım rol aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106