Öne Çıkanlar Türkonfed Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Hilal Ünalmış TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler GİRAY DUDA

ÇOSB, İstihdam Fuarında stand açtı

Tekirdağ İş-Kur tarafından organize edilen, Tekirdağ İstihdam Fuarı 18-19 Nisan 2018 tarihlerinde Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Açılışı yapılan fuara Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü de stand açarak katılım sağladı.

Fuarın birinci gün etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen plaket töreninde, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından ‘En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan’ firmalardan biri olan Şık Makas firması yetkilisi Hasan Şık’a plaket takdimi yapıldı.

Tekirdağ İstihdam Fuarına toplam 82 firma katıldı. ÇOSB’den de firmaların katıldığı fuarda iş arayanlarla, eleman arayanlar bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106