Öne Çıkanlar Türkonfed Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Hilal Ünalmış TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler GİRAY DUDA

ÇOSB İtfaiyesi tam not aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü İtfaiyesi, yangın ve olaylara müdahalenin yanı sıra, kendi içindeki eğitimlerine de ara vermeden devam ediyor. İtfaiye Şefliği, yıllık eğitim planı çerçevesinde gerçekleştirdiği tatbikat tam not aldı.

 

ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün eski binasında yapılan tatbikat gerçeğini aratmadı. Aynı zamanda birim içi performans değerlendirmesinin de yapıldığı tatbikatta gerçekleştirilen uygulamalar ise şunlardan oluştu: Dumanlı ortamda kurtarma, yaralı taşıma usulleri, sedye ile yüksekten yaralı indirme ve çukurdan çıkarma, kapalı hacim yangına müdahale, kimyasal yangınlara müdahale, kimyasal yangınlara müdahalede köpük jeneratörünün kullanımı, alev-duman tahliyesi yapma, merdivenli araç ile müdahale ve kurtarma, çatı ve saç panel kesme gibi konular gerçekleştirildi.

 

ÇOSB İtfaiyesi tatbikat ve yangınların yanı sıra Bölge içinde meydana gelen kazalara da müdahale ederek hayat kurtarıyor. ÇOSB İtfaiyesi’nin bu çalışmaları katılımcıların takdirini topluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106