Öne Çıkanlar KOSGEB BAŞKANI ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Türkonfed CEVAHİR UZKURT GİRAY DUDA

ÇOSB Konferans Salonu peşpeşe etkinliklere evsahipliği yapıyor

Trakya’ya hizmet hedefiyle inşa edilen Çerkezköy OSB’nin tam donanımlı ve çok amaçlı konferans salonu peş peşe etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenledi. ÇOSB konferans salonunda gerçekleştirilen anma programında 18 Mart Çanakkale Zaferi ile başlayan mücadele, Kurtuluş Savaşı ve bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı’nın kabulü; tiyatral  sunum ve oratoryo ile anlatılarak tarihin sayfalarından sahneye taşındı.

Duygulu anların yaşandığı programın sonunda ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Okul idaresini tebrik ederek, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan konuşmasında; Çanakkale Zaferi’nin gelişmiş ülkelere karşı alınan büyük bir zafer olduğunu belirtti. Özdoğan, “Türkiye’nin gelişmesi ve güçlenmesi için gençlere büyük görevler düşmektedir. Ülkemize karşı görevlerimizi Çanakkale Zaferi ruhuyla yerine getirmeliyiz. Milli Şairimiz Mehmet Akif’in sözüyle ‘Allah bir daha bu millete böyle acılar yaşatmasın” diyerek konuşmasını tamamladı.

KONSER VE HALK OYUNU

ÇOSB’deki konferans salonunda diğer bir etkinlik de Çorlu Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun ‘Şarkıların Çerkezköy’e Yolculuğu’ konseri oldu. Türk Sanat Müziği Koro Şefi Nilay Döldöş’ün yönettiği koro birbirinden ünlü eserleri seslendirerek, davetlilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Programda ayrıca sahne alan Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi oynadıkları oyun havaları ve solo performansları ile salondakileri adeta büyüledi. Etkinlikleri ilçe bürokratlarıyla ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Gürdal Adal, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Seçkin ve İsmail Akın ile çok sayıda davetli izledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106