Öne Çıkanlar KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Cem Sezgin TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı Temiz enerji Ergene Havzası arıtma çamuru yönetimi

 ÇOSB Konferans Salonunda ‘İkinci Bölüm’ tiyatro oyunu sahnelendi…

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız devam ediyor. ÇOSB Bölge Müdürlüğü organizasyonuyla yeni bir tiyatro oyunu daha sahnelendi. İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından sergilenen ‘İkinci Bölüm’ adlı tiyatro oyununa katılım oldukça yoğundu.

 

ÇOSB Konferans Salonunda gerçekleşen programa; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un yanı sıra yüzlerce tiyatro sever katıldı.

 

İki perde olarak sahnelenen İkinci Bölüm Tiyatro oyunu izleyenlerden de büyük alkış aldı.

Oyun, karısını kaybetmenin acısını üzerinden atmaya çalışan bir erkek ve yeni boşanmış bir kadınının yaşadıklarını konu ediyor.

 

Yaklaşık 2 saat süren oyunda, Jennie Malone’u Ayşen İnci, George Schneider’ı Şahin Çelik, Leo Schneider’ı M. Lebib Gökhan ve Faye Medwick’i Veda Yurtsever İpek canlandırdı. Oyunun sonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur tarafından oyunculara çiçek takdim edildi. Çiçek takdiminin ardından oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106