Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Peryön Trakya İnsan Yönetim Kongresi Hababam Sınıfı ÇOSB

ÇOSB personeline Acil Durum ve Deprem Eğitimi

Meydana gelebilecek afetler nedeniyle oluşabilecek kayıpların en aza indirgenebilmesi, bireyler ve kurumlar düzeyinde afetlere hazırlık kapasitesinin artırılması, sivil savunma hizmetlerinin daha etkin ve zamanında yapılabilmesi amacıyla, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) ve AFAD Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliğinde, ÇOSB Bölge Müdürlüğü çalışanlarına yönelik “Acil Durum ve Deprem Eğitimi” düzenlendi.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. Kat Eğitim Salonu ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitimlere 200 civarında Bölge Müdürlüğü çalışanı ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Eğitimde, Afet Bilinci Kültürü, Afet Türleri, Afetlere Hazırlık, Afet Planlarının Oluşturulması, Yaşam Çevremizdeki Risklerin Belirlenmesi ve Azaltılması, Afetler Sırasında ve Sonrasında Yapılması Gerekenler ile ilgili bilgiler yaşanmış örnekler ve video gösterimiyle katılımcılarla paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106