Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

ÇOSB Resim ve Kompozisyon Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Yarışmalarda dereceye girenler için ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. Kat Eğitim Salonunda ödül töreni düzenlendi. Törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra dereceye giren öğrenciler, aileleri ve okul müdürleri katıldı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen, geleneksel hale getirdiğimiz okullar arası Resim ve Kompozisyon Yarışması Ödül Törenimize hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl ‘Teknoloji ve İnsan’ konusunda düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerimizi belirterek sözlerime başlamak isterim. Bu yarışmada ödül alan Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin okullarındaki öğrencilerimizi tebrik ederken, değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize ve Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eserlerini değerlendiren, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinden farklı okullardan gelen kıymetli jüri üyelerimize de verdikleri destek sebebiyle teşekkür ediyoruz. Öncelikle Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerini tebrik ediyorum. Ancak dereceye girmese dahi yarışmaya eser gönderen tüm öğrencilere de tebrik ve takdirlerimi iletmek istiyorum.”

Törende bir konuşma yapan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da ÇOSB’nin yaptığı bu tür sosyal etkinliklerin önemine değinerek, ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

KOMPOZİSYON DALINDA DERECEYE GİRENLER

Kompozisyon dalında komisyonca 20 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Teknoloji ve İnsan” temasıyla yazılan kompozisyon yarışmasında, Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencisi Hadiye Hasret Bakış ‘Destina’ rumuzlu eseriyle birinci oldu. Bakış ödülünü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın elinden aldı. Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Arzu Ergin ‘Deliçoban’ rumuzlu eseriyle ikinci oldu. Ergin de da ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’in elinden aldı. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Eylül Nida Coşar ‘Maysa’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu. Coşar’a ödülünü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş verdi.

RESİM DALINDA DERECEYE GİRENLER

Resim dalında 27 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Teknoloji ve İnsan” temasıyla yapılan resim yarışmasında, Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Feyza Küçük ‘Kalem’ rumuzlu eseriyle birinci oldu. Küçük’e ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur verdi. Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Melisa Maden ‘Sarı’ rumuzlu eseriyle ikinci oldu. Sarı’ya ödülünü Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz verdi. Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Melisa Akgül ‘Prenses’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu. Akgül’e de ödülünü ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan verdi. Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar verilirken, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin Okul Aile Birliği Banka Hesaplarına 1.000 TL yardımda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106