Öne Çıkanlar Rüştü Bozkurt Kişisel verilerin korunması kanunu Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu ömer nart Yapay Zeka

ÇOSB Ticaret Blokları yeni cazibe merkezi olmaya başladı
 Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından yaptırılan ilk etabı kullanıma açılan Ticaret Blokları’ndaki iş yerlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Yünsa Uptown, Altınyıldız markalarının satış mağazalarının yanı sıra Gurmefikirler Cafesi’yle de adından söz ettiren Ticaret Blokları’nda Hunca Kozmetik’in de fabrika satış mağazası açıldı.

Türkiye’nin önde gelen kozmetik firmalarından biri olan Hunca Kozmetik Çerkezköy’deki 3’üncü şubesini, Ticaret Blokları’nda açtı. Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra, Hunca Kozmetik Fabrika Müdürü Evrim Sevim, Hunca Kozmetik İş Geliştirme Müdürü Hasan Bozkurt ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay“Çerkezköy ülkemizin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçeleri arasında yer almaktadır. Yatırımcılar için de adeta bir cazibe merkezi konumundadır. Bu kapsamda ülkemizin önemli kozmetik markalarından birisi olan Hunca Kozmetik de ilçemizdeki 3’üncü şubesini ÇOSB Bölge Müdürlüğü içindeki Ticaret Blokları’nda açıyor. Hunca Kozmetik’in 3’üncü şubesinin açılışının da gerek firma sahipleri, gerekse tüm bölgemiz için hayırlı olmasını

temenni ediyorum” diye konuştu. Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi.

Toplam inşaat alanı 4 bin 848 metrekare olan Ticaret Bloklarında, 4 adet blok/5 tip olmak üzere toplam 28 dükkan yer alıyor. Ticaret bloklarında PTT, banka şubeleri, noter, eczane, kargo, pastane, büfe, alışveriş marketi gibi merkezler yer alacak. Ticaret bloklarında ilk etapta 14 adet dükkan tamamlandı. Dükkanlar kiralanmaya başlandı. Yeni bir ticaret merkezi olma yolunda ilerleyen Ticaret Blok’larındaki kiralama işlemlerinin de devam ettiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106