Öne Çıkanlar Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Türkonfed TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler KPMG şirket ortağı Emrah Akın GİRAY DUDA

ÇOSB, ‘TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ denetimini başarıyla geçti…

TSE tarafından 18-19 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılan Belge Yenileme Tetkiki sonucunda Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün sahip olduğu ISO 9001 Belgesi yenilendi.

TS EN ISO 9001:2015 revizyonu kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün bütün kalite dokümanları yenilenerek; 2015 versiyonuna uygun organizasyon şemaları, süreç haritaları, akış şemaları, prosedürler, süreçler, talimatlar, şartnameler, kalite planları, kalite hedefleri ve formlar yeniden hazırlandı.

Ayrıca; Risk Tabanlı Süreç Yönetimi kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün Stratejik Planında da yer alan Hedeflerin ve Süreçlerin risk analizlerinin yapıldığı, hedeflerin aylık olarak takip edilerek risklere en kısa sürede müdahale edildiği ve fırsat olarak değerlendirilecek hususların ele alınmasının sağlandığı TSE Tetkik Görevlileri tarafından tespit edildi.

TSE Tetkik Ekibi ile yapılan kapanış toplantısında konuşma yapan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan; "Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak kalite çalışmalarına çok önem veriyoruz. Bütün hizmetlerin mevzuatlara ve kalite standartlarına uygun olarak yürütülmesi, izleme ve denetimin rasyonel kriterlere göre yapılması ve katılımcıların memnuniyetinin artırılması bakımından TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi büyük bir kolaylık sağlıyor” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106