Öne Çıkanlar ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu

ÇOSB, yeni rekreasyon alanı projesine 3 bin fidan dikti

Ekonomiye verdiği katma değerin yanı sıra aynı zamanda çevreci bir OSB olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) çevre için önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyor.

ÇOSB ile Çerkezköy arasında kalan Kavak Dere mevkiinde yaklaşık 37 dönümlük rekreasyon alanında yeşillendirme ve düzenleme çalışması başlatan ÇOSB burada 3.000 fidan dikimini tamamladı.

Trakya’nın iklimine elverişli olarak özel seçilen fidanların ilki ÇOSB Yönetim Kurulunun katıldığı bir törenle geçtiğimiz aylarda toprakla buluşmuştu. Törenin ardından ÇOSB Bölge Müdürlüğü Bahçe ve Ziraat Şefliğinin ekipleri tarafından yürütülen hummalı çalışmalar sonucunda çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından fidanların bakım çalışmaları da başlatıldı. Daha önceden boş olan arazi yeni bir görünüme kavuştu.

Konuyla ilgili ÇOSB tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Önceki yıllarda 100.000 fidan dikimini tamamlayan Bölgemiz yeni fidan dikimi projelerine başladı. Çerkezköy OSB tarafından oluşturulan 37 dönümlük bu rekreasyon alanında, 3.000 fidanı toprakla buluşturduk. Rekreasyon projesi kapsamında, fidanların damlama sulama işleri ve bakım işleri halen devam etmektedir. Proje kapsamında ayrıca rekreasyon alanında; yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet ve yaya yolları, otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, halı saha, kafeterya ve piknik alanları planlaması yapılmaktadır.”

Anahtar Kelimeler:
ÇOSB 3 BİN FİDAN DİKTİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106