Öne Çıkanlar Hababam Sınıfı ÇOSB ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Çerkezköy OSB ömer nart Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar

ÇOSB’de 20 ve 10 yıl çalışanlara plaket

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, düzenlenen ‘Yeni Yıl Kutlama Kokteyli’ ile hem yeni yıla merhaba dedi, hem de Bölge Müdürlüğünde 20 ve 10 yılını dolduran çalışanlarına plaket ve hediye verdi.

 

Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde gerçekleştirilen kokteyle ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya, birim müdürleri ve şefleriyle tüm çalışanlar katıldı.

 

Kokteylde bir konuşma yapan Başkan Vekili Yakuppur şunları söyledi: “Bölge Müdürlüğümüzce her yıl geleneksel olarak yapılan ‘Yeni Yıl Kutlama Kokteyli’ne hoş geldiniz. Öncelikle yeni yılın sizlere, ailenize, ülkemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Bu yeni yıl etkinliği dolayısıyla bölgemizin siz değerli çalışanlarıyla bir arada bulunmaktan dolayı duyduğum memnuniyetimi ifade etmek isterim. Bugün 10 ve 20 yıl çalışmalarını tamamlamış arkadaşlarımıza plaketlerini takdim edeceğiz. Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum, sevgiler sunuyorum.”

 

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nde 20 yılını dolduran Erol Atay, plaketini ve hediyesini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un elinden aldı. 20 yılını dolduran Asef Atay ile 10 yılını dolduran Ahmet Tunçer Hancıoğlu, Kemal Terzioğlu ve Mehmet Tankut Korkmaz, plaket ve hediyelerini Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldılar.

 

Bölge Müdürlüğü’nde 10 yılını dolduran Arda Poslu, Orhan Beder ve Sinan Saygın’a da plaketlerini ve hediyelerini Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya verdi. Hediye töreninin ardından kokteyle geçildi.

 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106