Öne Çıkanlar Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Türkonfed GİRAY DUDA Hilal Ünalmış TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler

ÇOSB’de akıllı telefon uygulaması hizmeti başladı

Dijital dönüşüm ataklarını hızla devam ettiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

ÇOSB Müdürlüğü çalışanlarından oluşturulan ‘Dijital Dönüşüm Atölyesi’nde çıkan fikir sonunda çalışmalarına başlanılan akıllı telefon uygulamasıyla ÇOSB Bölge Müdürlüğünün tüm hizmetlerine akıllı telefon kullananlar hızlıca erişebilecekler.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü ekibi tarafından akıllı telefon uygulaması geliştirildi. Bu uygulamayla öncelikli olarak android işletim sistemindeki akıllı telefon kullanan kişiler uygulama kapsamında hizmetlerimize ulaşabilecekler.

Değişen zamana uyum sağlayan ve yüzünü geleceğe çeviren ÇOSB, mobil uygulamasıyla da dünyaya açılarak yeni iletişim yolları ile kaliteli hizmetlerine devam edecek.

Veri tabanının hazırlanması, ekran tasarımı, kodlama ve test sürecinin tamamının ÇOSB Bölge Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü tarafından yapılan android uygulamasının ardından 2019 yılı içinde projenin IOS uygulamasının da tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106