Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

ÇOSB’de İtfaiye Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) İtfaiyesi, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencilerine yangın eğitimi verdi. Uygulamalı eğitimin yanı sıra ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiyesi de gezilerek öğrencilere yangın ve yangından korunma ile ilgili bilgiler verildi.

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda da gerçekleşen eğitimde, öncelikli olarak yangın ve depremden korunma önlemleri teorik olarak anlatıldı.

Olası bir yangın halinde öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgi veren ÇOSB İtfaiye yetkilileri; “Öğrencilerimize yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda uygulamalı bilgiler veriyoruz. Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” dedi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından öğrencilere yangın tüplerinin kullanılması ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konuları uygulamalı olarak anlatıldı.

ÖZDOĞAN İTFAİYE HAFTASINI KUTLADI

Etkinlikler kapsamında, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, İtfaiye Haftası dolayısıyla, ÇOSB İtfaiyesi’ni ziyaret etti. İtfaiyecilerle tek tek tokalaşıp günleri kutlayan Özdoğan, çalışmalarında başarılar diledi. İtfaiye Haftası dolayısıyla ÇOSB Bölge Müdürlüğü binasında da “Acil Durum Tatbikatı” yapıldı. Yangın ihbar alarmının verilmesiyle birlikte, ÇOSB Bölge Müdürlüğü çalışanları acil çıkışları kullanarak binayı tahliye etti ve toplanma alanında toplandı. Burada da çalışanlara kısa bir bilgilendirme yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106