Öne Çıkanlar Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler ÇOSB engelli araç Sinem Cantürk CEVAHİR UZKURT

ÇOSB’de KVKK ve VERBİS Kayıt Süreci Semineri

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ile ilgili olarak, veri koruma mevzuatına uyumluluk alanındaki çalışmalarını tamamlayan ÇOSB, bu konuda bünyesindeki katılımcılara yönelik de eğitimler düzenliyor.

Her konuda örnek ve öncü olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) katılımcılarına yönelik bu kapsamda ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. Kat Toplantı Salonunda, ‘Kişisel Verileri Koruma Kanunu Kapsamında Şirketlerin Sorumlulukları ve VERBİS Kayıt Süreci’ konulu bir seminer düzenlendi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu seminerde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ile ilgili olarak, veri koruma mevzuatına uyumluluk alanında neler yapılması gerektiği anlatıldı.

Seminerde kanunun amacı; ‘kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek olarak’ açıklandı. Seminerde ayrıca, Kişisel Verilerin Korunması mevzuatı uyarınca uygulanması ve hazırlanması zorunlu olan uyumluluk çıktılarının uygulamaya geçirilmesi hakkında bilgiler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner85

banner84

banner83

banner82

banner80