Öne Çıkanlar Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG

ÇOSB’de Müfit Can Saçıntı’nın ‘Lafını Esirgemeyenler’ gösterisi sahnelendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Yönetmen ve Oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın tek kişilik gösterisi “Lafını Esirgemeyenler” sahnelendi.

ÇOSB Konferans Salonunda gerçekleşen gösteriye; Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ile Ahmet Murat Ercan ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce firma temsilcisi ve vatandaş katıldı.

İki perde halinde sahnelenen ‘Lafını Esirgemeyenler’ izleyicilerden tam not aldı.

Benzerine daha önce pek rastlanmayan şekilde, konuk oyuncuların videolarını da kullanarak gösteriyi sahneleyen Müfit Can Saçıntı izleyicilerle girdiği diyaloglarla kahkahaya boğdu.

Şaşırtırken güldüren, güldürürken düşündüren Saçıntı, gösterinin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Söz ve hiciv ustalarının da anlatıldığı gösterinin sonunda günün anısına Sanatçı Müfit Can Saçıntı’ya protokol tarafından çiçek takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
Müfit Can Saçıntı ÇOSB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106