Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG Türkonfed

ÇOSB’den bir Engelli Aracı bağışı daha…

Geçtiğimiz yıl Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’ne engelli aracı hibe eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) bu yıl da TSD Kapaklı Şubesi’ne engelli aracı hibe etti. Hibe edilen engelli aracı, yapılan törenle derneğe teslim edildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’nde düzenlenen törene; AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili İbrahim Erkan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Kapaklı’da çok sayıda engelli vatandaşımıza önemli bir hizmet ulaştırma noktası olan bu yapı altında sizlerle birlikte olmaktan sevinç ve heyecan duyuyorum. Bu Dernek binasında ilçemizde engellilere sahip çıkıldığını görmenin bizleri çok mutlu ettiğini özellikle ifade etmek isterim.

Kuşkusuz hayatın içerisinde, bu dernek çatısının altında olduğu gibi toplumsal ilişkilere karışmanın insan olarak ne kadar önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Biz Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak, bilindiği gibi onlarla birlikte hayatı paylaşmaya ve onların yaşantılarını kolaylaştıracak çalışmalara destek vermeye özel gayret gösteriyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’nin Bölgemize yaptığı başvuru sonrası, Yönetim Kurulu olarak, Derneğe bir engelli aracı kazandırmayı istedik. Örnek çalışmaların yapıldığı böyle bir derneğe biz de küçük bir katkı sağladıysak, bizlere ne mutlu… Bu duygularla, aracımızın derneğin ve engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa fayda sağlayacağı inancıyla, bugünkü anlamlı törenimize katılan değerli konuklarımıza, dernek yöneticilerine ve diğer tüm katılımcılarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

ÇOSB’YE TEŞEKKÜR

Sözdinler’in konuşmasının ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Sözdinler’e plaket, TSD Kapaklı Şube yetkilileri de çiçek takdim etti. Törende birer konuşma yapan; AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili İbrahim Erkan, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Genel Başkanı Şükrü Boyraz, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, ÇOSB’nin yaptığı bu çalışmaların Türkiye geneline örnek olmasını gerektiğine vurgu yaptılar.

Konuşmaların ardından kurban kesildi, dualar edildi. Aracı ilk olarak AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler test etti.

Anahtar Kelimeler:
ÇOSB Engelli Araç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106