Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi CEVAHİR UZKURT Arif Esen ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu ÇOSB Girişimcilik Paneli

ÇOSB’den ‘Geleceğe Nefes Ol’ fidan dikim kampanyasına 1.111 fidanla destek

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle ülke genelinde düzenlenen “11 Milyon Fidan Dikimi Etkinliği” kapsamında, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde de (ÇOSB) 1.111 adet fidan dikildi. ÇOSB ile Çerkezköy arasında kalan ve ÇOSB’nin sağlık bandında bulunan 30 bin metrekarelik alana 1.111 adet fıstık çamı fidanı dikildi.

Fidan dikim törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra kamu kurum kuruluşları müdürleriyle ÇOSB Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü tarafından toplumun bütün kesimlerinden vatandaşlarımızın katılımlarıyla bu etkinlik düzenlenmiştir. Ayrıca Milli Ağaçlandırma Günü de olan bu önemli günde biz de 1.111 adet 2 yaşında fıstık çamını toprakla buluşturduk.”
 

Etkinlikte ayrıca fidan dikimine katılan öğrencilere ÇOSB tarafından hazırlanan sertifikalar da verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106