Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

ÇOSB’den Vali Ceylan’a hoş geldin ziyareti

Son valiler kararnamesiyle Nevşehir’den Tekirdağ Valiliği’ne atanan Mehmet Ceylan görevine başladı. Vali Ceylan’a hoş geldin ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Tekirdağ’a atanan Vali Mehmet Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette bölge sanayisi üzerine sohbet edildi.

MEHMET CEYLAN KİMDİR?

7 Ocak 1965 yılında Balıkesir Sındırgı ilçesi Armutlu köyünde doğdu. İlkokulu Armutlu köyünde, orta ve lise tahsilini Sındırgı ilçesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde 1987 yılında tamamladı.

25 Ekim 1989 tarihinde Kars Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Adaylık döneminde bir yıl süre ile İngiltere'de bulundu. Ayrıca 1991-1992 yılları arasında 11 ay süre ile Afyon-Bayat Kaymakam Vekilliğinde bulundu. 13 Mart 1993 tarihinde Ordu-Gölköy Kaymakamlığına atandı. Daha sonra sırası ile Muş-Malazgirt Kaymakamlığı, Batman Vali Yardımcılığı, Kırşehir-Çiçekdağı Kaymakamlığı, Uşak-Eşme Kaymakamlığı ve Sapanca Kaymakamlığı, İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı ve Nevşehir Valiliği yaptı. Bakanlar Kurulu’nun 30 Mayıs 2016 tarihli ve 2016/8864 sayılı Kararı ile Tekirdağ Valiliği’ne atanan Ceylan 13 Haziran 2016 tarihinde görevine başladı. Evli ve 3 çocuk babası olan Vali Ceylan İngilizce biliyor.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106