Öne Çıkanlar KOSGEB BAŞKANI CEVAHİR UZKURT ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi

ÇOSB’li sanayici Şenel okul yaptırıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) katılımcılarından Turnalar Tekstil Boya Apre San. Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi Yusuf Şenel, tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli ortaokulun temeli, düzenlenen törenle atıldı. Hep hayalinde bir okul yaptırmak olduğunu belirten Şenel, bunu gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Cumhuriyet Mahallesi Tepe mevkiinde düzenlenen temel atma töreninde ilk konuşmayı hayırsever işadamı Yusuf Şenel yaptı. Okulun şimdiden hayırlı olmasını dileyen Şenel, “İnşallah okul projesinin tamamlanmasıyla birlikte Çerkezköylü evlatlarımız, modern ve gelişmiş bir eğitim yuvasına sahip olacaklardır. Bu inancım tamdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bırakacağımız bu eserler bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Eğitimdir ki bir milleti ya özgür bağımsız topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder. Eğer çocuklarımızı yetiştireceğimiz eğitim yuvalarını inşa eder ve onlara uygun eğitimi ve dünya görüşünü verebilirsek, geleceklerinin heba olmasını engelleyerek onları topluma kazandırır, gelecekte eğitimli şahsiyet haline getiririz. Hem de ülkemizin geleceği için yeni bilim adamları, eğitimi ve sanayisi ile bilgili insan kaynağı elde ederiz” dedi. 

 

Temel atma törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106