Öne Çıkanlar KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Ergene Havzası arıtma çamuru yönetimi Temiz enerji Cem Sezgin TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı

Cosmesa’dan kolonya ve el dezenfektanı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) faaliyet gösteren Cosmesa Kozmetik San. ve Tic. A.Ş. de, KOVID-19 salgını sürecinde ürün çeşitliliğini artırdı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Cosmesa Kozmetik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Telat Esa şunları söyledi:

“Sektörde 20 yıllık profesyonel deneyimden sonra, 2016 yılında kurulan Cosmesa Kozmetik henüz 4 yaşında yeni bir firma olmasına rağmen, ticaretin merdivenlerini hızlıca çıkmaya devam ediyor. 1.500 metrekarelik bir tesiste faaliyetine başlayan Cosmesa artan müşteri portföyü ve siparişleri nedeniyle yine bölgemizde 3.000 metrekarelik yeni tesisine taşındı. Yarattığı istihdam her geçen yıl artarak 90 kişiye ulaştı. Ağırlıklı olarak özel markalı kozmetik ürünler üreten firmanın ürettiği ürünler Kanada’dan Vietnam’a kadar 40’ın üzerinde ülkeye ihraç ediliyor. Ayrıca yurtiçinde bilinen pek çok markanın üretimini de gerçekleştiriliyor. Yeni tesiste yapılan ilave yatırımlarla günlük 180.000 adetlik üretim kapasitesine ulaşıldı. Tesiste kolonya, parfüm, şampuan, duş jeli, sıvı sabun, losyon gibi ürünler üretilirken yeni yapılan krem üretim ve dolum yatırımı ile plastik tüp kremler de üretilmeye başlandı. Hedefimiz yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında var olmak ve büyümek. Yakında e-ticaret üzerinden pazarlamalara başlayacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Metin Hayır 3 yıl önce

Eczacıbaşı bayisiyim ;haliyle Selin kolonya satıyoruz ...Ancak dün bir avm de (adl mağazası ) kolonyanız ikram edildi .,.Enfes bir ürün...Bu ürünün halk ile buluşturulması gerek .

Avatar
Yakup başak 2 yıl önce

Allah yolunuzu açık etsin

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106